December 2014

Kære alle medlemmer af Farmorhuset

I sommer da Farmor fyldte 60 år fik hun en gave fra Lions Club, den skulle bruges til indkøb af lydanlæg. Det var ganske svært at finde et sådan, elektriker Ole Stage blev sat på opgaven, det blev til lidt nyt, lidt brugt og vips blev et flot anlæg leveret og afprøvet. Sandelig om ikke der var lyd på som dækkede fra midten af Algade og ned til Farmors Lade, en mægtig fin kvalitet til lavpris. Stor tak til Ole Stage for hans hjælp.
Vi har også været heldige at finde et helt nyt lysanlæg, som er monteret i Laden så nu er der lys på “regnvejrsscenen”. Stor tak til pedel Søren på Vordingborg bibliotek, som i sin fritid har leget med scene lys og lyd…

 

I midten af november kom TV ØST på besøg og optog et indslag omkring vores eftersøgning af en skurvogn på hjul til et kommende bamsehjem for hjemløse bamser. Desværre er en brugt skurvogn dyr at anskaffe og da TV ØST synes det var et dejligt ønske, kom de og lavede et indslag. Indslaget håber vi bliver vist her i løbet af december måned, vi ser frem at det giver bonus. Når vi forhåbentlig får en vogn, ved vi hvad vi skal bruge tiden på i vinter, så vi den 28. marts i for-bindelsen med sæson åbningen kan holde en indvielse af Bamsehjemmet med borgmesteren og hele molevitten J

Den bagerste garage kaldet vaskehallen har vi gennem årene haft stor gratis glæde af, men nu er glæden slut, ikke flere gratis lokaler. Vi skal betale husleje, hvis vi skal benytte os af herligheden frem over. Dette lader vi den kommende bestyrelse afgøre, om vi tør vove os ud i, men en fortsat udvikling vil være til stor glæde, vi kan næsten ikke undvære pladsen, som vi har benyttet os af gennem lang tid, det er jo blevet en vane J og tro mig det er strengt og hårdt arbejde at slæbe taburetter op og ned af trapper til første salen.

Lige om lidt er det jul og det har vi bestemt også mærket til. Her i Farmorhuset har der været travlhed med de udekørende legeværksteder. 6 x Juletorv på Gisselfeld Kloster med nissepigerne Pyt og Pande, honninghjerteværksted, nisseværksted og bondegården med historiefortælling.  Desuden har honninghjerteværkstedet hele 3 gange været på Vordingborg Bibliotekerne og ikke at glemme efteråret hvor bondegården har været afsted til Guldborgsund Kommunes dagplejere.

Vi lige blevet færdig med at bygge hylder på vores depot loft, store brede hylder gør at vi kan finde tingene når vi skal bruge dem.

 

Farmorhuset (Annette) har oprettet en aktiv pyntegruppe på Vordingborg bibliotek. Annette har indgået aftale med biblioteket om at stå for pyntning og afpyntning af i første omgang Vordingborg bibliotek. Vi mødtes den 1. oktober og siden da hver torsdag eftermiddag for at til klippe og klistrer. Lige nu kan kreativiteten beundres i vinduerne med årstidens klip nisser om juletræet. Se også den smukke troldegren med rørperle nisser stjerne og røde kugler. Det hele kan nydes til den 2. januar hvorefter vi atter mødes omkring bordet og påbegynder næste traditions klip, fastelavn og vinter emner…. Har du lyst til at deltage så kontakt Farmor Annette vi kan sagtens være mange flere og det er så hyggeligt….

Inden længe når vi foråret og allerede nu er kalenderen booket op med 10 udekørende lege-værksteder Vi skal jo betale husleje og den klarer vi via vores udlejninger, og vi skal have mere gang i vores underholdningsprogrammer så vi kan ikke undvære kulturmidlerne, så dem søger vi kommunen om her i januar.

Til slut vil vi ønske jer alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår med tak for jeres medlemskab.

På gensyn

Hilsen Farmor og bestyrelsen

PS. Husk generalforsamlingen 11-1-2015 kl. 14:00 i Farmor Laden.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *