Farmors Bondegård

Farmorhusets Bondegård er et gennemprøvet legekoncept, der tager udgangspunkt i dansk kultur og danske værdier.

Bondegårdens dyr har eksisteret i næsten et årti og kan blandt andet anvendes af dagplejer, børnehaver, integrerede institutioner, skolefritidsordninger, specialinstitutioner med mange flere.

bondegården skovbørnehave 2

Bondegårdens dyr omfatter 9 forskellige sjove og spændende danske dyr, der får smilet frem i alle, børn som voksne. Dyrene er udskåret i 3 dimensionalt vandfast birketræsfiner, håndmalet i glade farver og er CE godkendt. Samtlige dyr er varemærkebeskyttet. Ud over dyrene er der en masse tilbehør, der hører sig til på en bondegård – bondegårdshus, traktor med trailer, trillebøre, indhegning/folde, madskåle og meget mere.

Dyrene vil være med til at udvikle børnenes sociale kompetencer og hele den kognitive, motoriske og sanselige udvikling. Herudover kan både pædagoger og lærere integrere børnenes leg i deres observationer og senere også læreplaner. Dyrene er udviklet til lærende leg. Begreber som dyrevelfærd, dyrenes navne, farve og tal er oplagte emner.

Bondegårdens dyr bliver hurtigt en naturlig del af børnenes leg. De vil kunne udvikle sig sammen med dyrene og vil lege i fællesskab og sammen bygge en leg op.

Læs mere her.