November 2013

Hallo igen

Så blev det tid for endnu en lille hilsen fra Farmorhuset.

Efteråret er over os, men flot er det jo – og ind imellem mildt og herligt – lige til en kaffetår ved de rødternede duge …

Støtteforeningen

Medlemstallet stiger støt og roligt – 70 betalende medlemmer er vi nu oppe på. Og af dem er omkring 25 – det vil sige godt en tredjedel af medlemmerne – rent faktisk aktive i en eller anden sammenhæng. Enten som café-passer, arrangør af udflugter, hjemmesideredaktør, kagebager, praktisk gris eller noget helt tredje. Det er faktisk ret godt gået, men flere kan jo altid bruges

I slutningen af august havde vi så en dejlig medlemsudflugt til Bogø, men den har I vist allerede hørt om. Forhåbentlig kommer der flere af den slags fremover.

Farmoroplevelser

Sensommeren har budt på herligt vejr, og det kunne mærkes i Farmorcaféen, som har været godt besøgt om lørdagen. Vi har fejret en festlig voksenfødselsdag med alt, hvad dertil hørte, har i august afholdt et hyggeligt husflidsmarked på gårdspladsen og har netop i oktober afsluttet efterårsferien med bagagerumsmarked. Ellers stod ugen jo mest i græskarrenes tegn – med masser af glade børn og voksne. Flot så det ud med fantasifulde orange græskarhoveder placeret alle mulige og umulige steder – og med blinkende lys ved aftentide. TV2-Øst måtte lige forbi og forevige synet . Der blev også bygget drager, som sidst på ugen skulle sendes til vejrs fra byens store smukke torv – blot havde vi ikke lige taget vinden i ed den dag, så det blev ikke til de store vingefang. Og så var der jo stenmaling, guldgravning og papirfoldning – også her flokkedes store som små.

Resten af året

Der vil fortsat være lørdagsåbent i Farmorhuset kl. 10-15 frem til og med den 16. november.

De sidste to weekender i november finder I Farmorhuset på  Gisselfeld Juletorv, hvor vi stiller op med honningkageværksted, nisseværksted og Farmors bondegård. Hele juletorvet er stort anlagt og meget flot. Absolut et besøg værd – og I vil ikke være de eneste

De første to weekender i december er der julehygge i Farmorhuset– med farmors julegløgg og honningkageværksted.

og så holder vi ellers julelukket lige til påske.

Bestyrelsen

Det stigende antal aktiviteter i Farmorhuset i årets løb har gjort, at der nu lægges op til en ny konstruktion af Farmorhuset med adskillelse af Legeværksteder og café-drift.

Der har i bestyrelsen været forskellige holdninger til denne konstruktion, og derfor er der sket nogle ændringer i bestyrelsens sammensætning.

Bestyrelsen har derfor valgt at fremrykke indkaldelsen til den ordinære generalforsamling til afholdelse den 12. januar 2014. Sæt derfor allerede nu kryds i kalenderen.

 

 

De bedste farmorhilsener

Bestyrelsen for Støtteforeningen til Farmorhuset