September 2014

Hej alle sammen og tak for et dejligt forår og en rigtig varm sommer, med mange oplevelser store som små i og omkring Farmorhuset.

Caféen er i fremdrift, aldrig før har vi solgt så mange æblemost og aldrig før har vi smurt så mange boller med spegepølse og ost og succesen kan dels tilskrives det gode vejr, samt at Farmorhuset bliver mere og mere kendt både lokalt og globalt og naturligvis er vi på de sociale medier som Facebook her gør Annette en stor indsats for at markedsføre vores aktiviteter.

Hen over sommeren er der sket store ændringer i laden. Der er malet, bygget rum op og om, og som sikkert mange har bemærket var der en kunstner med i projektet, men inden længe løb konceptet nye veje. I en tiltrængt sommerferien med mange farmortanker fandt Annette hurtigt melodien igen og kom på rette spor. Nu ligner laden igen Farmor’s koncept.
Så kik endelig forbi og se resultatet med billede himmel indendørs bondegård og det gamle køkken anno 1954 en ren Morten Korch klassiker. Laden bruges til arbejdende værksteder busselskaber og teaterscene samt med tiden mange andre sjove ting.

I slutningen af september har det første lille busselskab meldt sin ankomst til smørrebrød, kaffe og kringle og i timerne mellem det spiselige går turen til Borgcentret. Ingen tvivl om at vi vil arbejde videre på flere busselskaber. Vores lade kan rumme 55 personer så det passer lige til et busselskab.

Efterårsferien holder vi traditionen tro, græskarfest i Farmorhuset i hele ugen og vi håber at mange børn, forældre og bedsteforældre vil kikke forbi og se de flotte græskar og opleve de arbejdende værksteder, der vil komme yderligere oplysninger i Lokal avisen, på hjemmesiden og selvfølgelig på Facebook.

Juletorv på Gisselfeld Kloster er en tradition og for 6 år i træk deltager vi. Sidste år kom et af de store ugeblade (Hjemmet eller Familie-journalen) og besøgte os i farmorteltet. I november kan artiklen læses hvor man sætter fokus på jul på herregårde og slotte.

En sjov tallerken ide!!!
Farmorhuset efterlyser sjove forskellige flade middagstallerkener. De skal bruges til at dække bord med til busselskaber jo flere forskellige jo sjovere. Det skal være en oplevelse at spise af en fin sjov tallerken. Vi skal bruge 55 tallerkener og får vi flere er det meningen vi vil dekorer ladens vægge med overskuddet. Har du en sjov tallerken så siger vi mange tak. Du kan sætte den på bordet i kulissestuen, døren er åben.

Farmorhuset bygger på frivillighed og i den anledning inviterer Annette alle aktive medlemmer og interesserede til en “kursusdag” i spejderhytten lørdag den 1. november. Så har du tid, lyst og energi til at mødes med bestyrelsen og alle os andre der brænder for at gøre en indsats i Farmorhuset så reserver dagen. Vi sørger for god forplejning, dagsorden vil blive sendt ud til alle medlemmer 14 dage før arrangementet.

Bestyrelse inviterer til fødselsdag i Gården og Laden den 3-9-14 kl. 14-16 i anledning af Farmor Annettes 60 års fødselsdag. Der er kagebord og servering af kaffe, cacao og saftevand.

På gensyn og rigtig godt efterår til alle

Hilsen Bestyrelsen